Project

Passo Dello Stelvio
De blogs die gekoppeld zijn aan de tags / labels / categorie "Project" zullen hoofdzakelijk gaan over de projecten die ik dit jaar (2013) tot een goed einde wil brengen. Ik heb er mij drie opgesteld dit jaar. Deze zijn:  
  1. Passo Dello Stelvio: Op 15 juni ga ik proberen de Stelvio te beklimmen dankzij de organisatie Climbing for Life. Dit jaar is het ten voordele van Diabetes patienten waarvan er zelf zo een 20 personen mee rijden die aan deze ziekte lijden. Op deze blog kan je mijn evolutie dus volgen naar aanloop van deze aartsmoeilijke beklimming (in mijn ogen dan toch) met zijn 40 haarspeldbochten. Op het moment van dit schrijven (14-feb-2013) zit ik aan week 3 van mijn trainingsschema. Wish me luck!!!
  2. Yoshi Papercraft: Na het ontdekken van papercraft en het voltooien van mijn eerste papercraft model vorig jaar, namelijk Pikachu, heb ik de smaak te pakken gekregen. Ik ben het direct groots gaan zien en ben aan mijn volgend papercraft model begonnen. Namelijk Yoshi, een spelfiguur van Super Mario op Nintendo (als je hem wil opzoeken). Voor wat cijfers: De voltooide Pikachu bestond uit 4 bladzijden knip, snij, plooi en plakwerk en is ongeveer 20cm hoog. Yoshi daarentegen bestaat uit 42 bladzijden (^_^). Op dit moment heb ik 1 hand met bijbehorende arm al kunnen afwerken. Het vervolg lees je op deze blog! GO YOSHI!!!
  3. Danzo Cosplay: Op een min of meer vergelijkbare manier als de papercraft heb ik het Cosplay-gebeuren ontdekt. Dit was tijdens Japan Expo 2012 in Tour&Taxis te Brussel en daar liepen tal van Cosplayers rond wat mij zo intrigeerde dat ik er nu ook aan wil beginnen. Intussen heb ik al mijn karakter gekozen dat ik wil uitbeelden maar heb nog geen idee hoe ik er aan ga beginnen. Namelijk Danzo uit de serie Naruto. It will be a true challenge... ik ben benieuwd of het gaat lukken en de manier hoe ik er ga geraken zet ik natuurlijk op deze blog ;-)
Hopelijk vinden jullie dit de moeite waard om wat te volgen. Mij lijken dit alvast 3 projecten te zijn die mijn jaar ruimschoots kunnen invullen.

Greetz Binoshi!

No comments:

Post a Comment